:. 3D Sinifi 3D Studio Max, 3Ds Max, 3D Max, Maya, VRay Render Zbrush Sketchup Dersleri : sahnedeki resmin kalitesini arttırmam lazım
3D Sinifi Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Logoları import etmek ? Fiberline Fuar Standı Devrim Merhabalar (takim arkadasla... Menderes'te Banyo Poly Modelleme Eğitim Seti ... Dinazor Modelleme Zbrush Dersi derin sular bu videonun devamı

sahnedeki resmin kalitesini arttırmam lazım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilalhabes Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı bilalhabes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sahnedeki resmin kalitesini arttırmam lazım
    Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 15:16
sahnede bir plane üzerine resim atadım ve spline ile çizim yapıyorum. ama resim çok kalitesiz gözüküyor ayrıntıyı göremiyorum. resim normalde kaliteli, render aldıgımda net cıkıyor ama sahnedeyken kalitesiz. kalitesini nasıl arttırabilirim yardım lütfen.

bilalhabes
Yukarı Dön
umutavci Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 225
  Alıntı umutavci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 18:25
costumize/viewports/configure Driver

alt kısımda yer alan 1024 ve 512 butonlarına tıklayın. ok deyip maxi kapatıp acın.
işe yaraması için goruntu kartınızın bu cozunurlukte 3d ortamda destek vermesi gerekmekte. hala dogru goremiyor iseniz goruntu kartınızı değiştirmeniz icab eder.

kolay gelsin.

http://www.umutavci.com/
http://umutavci.deviantart.com/
Yukarı Dön
bilalhabes Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
  Alıntı bilalhabes Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 22:52
teşekkür ederim görüntü kalitesi arttı :D

bilalhabes
Yukarı Dön

Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

3D Max Kursu, 3D Max Eğitim Seti, Maya Eğitim Seti, VRay Render Eğitim Seti