:. 3D Sinifi 3D Studio Max, 3Ds Max, 3D Max, Maya, VRay Render Zbrush Sketchup Dersleri : Yeni Salon Çalışmam (Farklı Bir Tarz)
3D Sinifi Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Merhabalar (takim arkadasla... Menderes'te Banyo Poly Modelleme Eğitim Seti ... Dinazor Modelleme Zbrush Dersi derin sular bu videonun devamı revizyon villa vray çözünürlük animasyon acil yardım lütfen

Yeni Salon Çalışmam (Farklı Bir Tarz)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
itukara Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 32
  Alıntı itukara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yeni Salon Çalışmam (Farklı Bir Tarz)
    Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2010 Saat 12:16
Merhaba bu sefer de bi salaon çaloşmamı paylaşmak istedim farklı bir tarz Umarım beğenirsiniz....

Yukarı Dön
itukara Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı itukara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2010 Saat 13:23

hazır model sadece kapı ve tv de kullanılmıştır.....

Yukarı Dön
xsekox Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 93
  Alıntı xsekox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2010 Saat 21:51
Eline sağlık gayet güzel görünüyor.Gözüme takılan birkaç detay var bunları söylemek isterim.Bakış açısından ve kullandığın texture çöznürlüğününü düşük olomasıyla sünmüş gibi blurlu bir görüntü oluşmuş kanepede.Yastıklar halının içne batmış görünüyor,aydınlatmalar sanki biraz daha büyük olmalıymış.Kapıya baktığımda aradaki kısımlar duvarla aynı renk biraz garip durmuş.Duvarda noiseler var diyeceğim fakat kullandığın desenden uzaktan bakınca sorunlu gibi durmuş.Genel oalrak başarılı bence ama imzanı biraz daha anlaşılır  boyutta yaparsan çalışmaya gölge düşürmez.Kolay gelsin.

Yukarı Dön
itukara Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı itukara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2010 Saat 23:00

Yorumların için teşşekkür edrim...

İmzanın büyük olması kısmı konusunda şöle bi açıklama getireyim bu ve bundan önceki paylaşımlarımın hepsi ticari çalışmalardır deneme degildir ve sıklıkla model çalınmasındam şikayetçiyim ben de çalınacaksa bari ismim görünsün istedim...
Saygılar....

Yukarı Dön
umutavci Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 225
  Alıntı umutavci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2010 Saat 11:22
merhaba,

calısma salon calismasından cok bir kafenin private room uygulaması olsa gerek. ve ya dogu taraflarına ozgu cok kalabalık bir sulalenin kullandıgı sıra geceleri yapılan bir salon uygulamaları gibi duruyor. uygulama ve fikir iyi gibi. texture cozunurlukleri eleştirisine bende katılıyorum.  ayrıca 3. imajda net olarak gorunuyorki duvarda kırık olarak uygulanan ateş tugla uygulamasının uwv map uygulaması cidden sıkıntılı. derzlerin olması gereken yerler ve tugla sınır çizgin cok alakasız.

iç aydınlarman cok sıkıntılı. aydınlatma eksigini tamamlamak için tavana koydugun spot ışıklarının kaynagi yok. havada ışık olmuş. tavan lambalarının altına aydınlatma amaçlı koydugun ışık dışına muhtemelen kendisinden buyuk bir aydınlatma kaynagi konulmus. hem tavan golgesi hatalı hem ışık onude ciddi bir aydınlanmaya sebek olmuş. yinede sahnede genel bir karanlık karanlık var. ayrıca onunde oerde olan bir pencereden o tarz bir aydınlatma almak mumkun mu bir bakmak gerekir.

bunlar duzelirse cok daha iyi bir calisma olacaktır. eline saglik.

http://www.umutavci.com/
http://umutavci.deviantart.com/
Yukarı Dön
ProByS40 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 238
  Alıntı ProByS40 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2010 Saat 19:31

Ya gayet güzel tamam da.

Güneş ışınlarına bakıyorum saat 2 - 2,30 sularında.

duvarlarda ışıklar yanıyor. tablolarda ışıklar yanıyor onu anlamıyorum. kim gündüz gündüz ışık yakar :D

bu yüzden de çok parlak çıkmış bence modellere falan bişi demiyorum eline sağlık ama bu ışık olayı tuhaf geliyo bana

-- ProByS40 -- PBS Production
Yukarı Dön
itukara Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı itukara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Ağustos-2010 Saat 11:42
Yapıcı eleştirileriniz için teşeekkür ederim... Bu oda bi dubleksin misafir agırlamak için kullanılan özel odası...
Texturelerde ve aydınlatmadaki eksiklerin farkındayım özellikle ateş tuglaad ki derz sorunu ve aydınlatma...
Kim gündüz ışık yakar kısmınıa gelince görsellik artsın diye (ilimünasyon ) abartıldı sonuçta müşteriyi etkilemek esas....
Saygılar.....

Yukarı Dön
umutavci Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 225
  Alıntı umutavci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Ağustos-2010 Saat 15:59
yok gunduz bu buyuklukte bir odada ışık yakmak icab eder. benim yakılan ışıklara hiç bir lafım yok. sonucta gunduz 2 2,30 bile olsa bu odanın iç koşesi tek bir yerden giren guneşle ciddi karanlıkta kalır. gunduz bile olsa ışık ister ortam.

4 yarafı acık ve ya her yanda penceresi olan evlerden başka kim ısık açmadan net gorebilirki evinin içini? mekan rahat rahat 20 kişiyi içeri sıgdırabildigin bir ortam. guneş etkisini tam kullanamamışsın ama yinede dıger ışıklar yanlış degil. bence yanlış olan ışıkların havada ucuşuyor oluşu dedigim gibi. dedigin gibi sen eksik kaldıgın yerleri biliyorsan sorun yok bence. başlangıc seviyesinden cok ilerde bir çalisma. uygulanabilirligi var.  ama cok cok daha guzel bir hale getirmekte muhtemelen 2-3 saatlik bir surec olacaktır.

tekrar eline saglik.

http://www.umutavci.com/
http://umutavci.deviantart.com/
Yukarı Dön
itukara Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı itukara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Ağustos-2010 Saat 20:42
Ah bi de şu render süresine çare bulabilsem....(paraya kıyıp bi render machine almak lazım)

Yukarı Dön

Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

3D Max Kursu, 3D Max Eğitim Seti, Maya Eğitim Seti, VRay Render Eğitim Seti