Toon Karakter |
Yanıt Yaz |
| Yazar | |
SinanGündüz
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 07-Haziran-2010 Konum: Uşak Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla
Konu: Toon KarakterGönderim Zamanı: 11-Temmuz-2010 Saat 11:59 |
|
Bir toon karakter yapmaya başladım kafasını büyük ölçüde tamamladım fakat daha eksikleri var ve birde vücut yapmaya çalışacağım umarım beğenirsiniz ...
Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Düzenleyen SinanGündüz - 22-Temmuz-2010 Saat 18:04 |
|
![]() |
|
SinanGündüz
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 07-Haziran-2010 Konum: Uşak Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2010 Saat 18:06 |
|
Karakter üzerinde düzenlemeler yaptım biraz yeni halini ekledim ...
|
|
![]() |
|
unlocker
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ekim-2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 495 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 11:11 |
|
sana tavsiyem gözleri tam yuvarlak yapma. Göz çukurlarını dolduracak şekilde biraz daha ovalleştir. Şu an itibariyle gayet iyi bir iş çıkartmışsın. Şu organik modellemeyi nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum. Beni çok uğraştırır bu tarz işler. Hiç bana göre değil. Herhalde sabır ve azim meselesi.
|
|
|
Bilgi Paylaştykça ço?alyr.
|
|
![]() |
|
SinanGündüz
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2010 Saat 10:09 |
|
Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen |
|
![]() |
|
SinanGündüz
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2010 Saat 10:10 |
|
Tavsiyelerin için teşekkür ederim unlocker gözler üzerinde biraz daha duracağım ...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |