:. 3D Sinifi 3D Studio Max, 3Ds Max, 3D Max, Maya, VRay Render Zbrush Sketchup Dersleri : Villa'nın Salon Kısmı!!!
3D Sinifi Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Logoları import etmek ? Fiberline Fuar Standı Devrim Merhabalar (takim arkadasla... Menderes'te Banyo Poly Modelleme Eğitim Seti ... Dinazor Modelleme Zbrush Dersi derin sular bu videonun devamı

Villa'nın Salon Kısmı!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kinqhuman Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 239
  Alıntı kinqhuman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Villa'nın Salon Kısmı!!!
    Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2010 Saat 20:21
merhabal arkadaşlar, bu çalışmam bi müşterimin salon çalışması, bu çalışmada kullandığım Programlar; 3Ds max 2009 - Vray - Photoshop Cs3

Sonunu Düşünen 3d ci olamaz
Yukarı Dön
itukara Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 32
  Alıntı itukara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2010 Saat 13:19
MErhaba dostun sen burda bi şey yapmamışsın ki full ahazır model (Evermtion Arcinterior)

Yukarı Dön
scyhko Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 100
  Alıntı scyhko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2010 Saat 00:57
her ne kadar da hazır model olsa, piyasada hazır model kullanmadan çalışma yapıp proje uretıp para kazananlar mı var ğıyasa bole donuyo atmosfer guzel olmuş, ellerine sağlık...

scyhko
Yukarı Dön
unlocker Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 495
  Alıntı unlocker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 11:07
Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. 

Bilgi Paylaştykça ço?alyr.
Yukarı Dön

Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

3D Max Kursu, 3D Max Eğitim Seti, Maya Eğitim Seti, VRay Render Eğitim Seti