:. 3D Sinifi 3D Studio Max, 3Ds Max, 3D Max, Maya, VRay Render Zbrush Sketchup Dersleri : karaktere kıyafet gıydırme???
3D Sinifi Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Logoları import etmek ? Fiberline Fuar Standı Devrim Merhabalar (takim arkadasla... Menderes'te Banyo Poly Modelleme Eğitim Seti ... Dinazor Modelleme Zbrush Dersi derin sular bu videonun devamı

karaktere kıyafet gıydırme???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ardaeylul Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 12
  Alıntı ardaeylul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: karaktere kıyafet gıydırme???
    Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 00:32
karaktere kıyafet gıydırmeyle ılgılı bı acıklama yapabılırsenız sevınırım.saygılar...

Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı ardaeylul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 22:07
bılgı verebılıcek kımse yokmu?

Yukarı Dön
umutavci Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 225
  Alıntı umutavci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 23:10
vallihi kendi adıma pek bilgim yok ama eger yapacak olsa idim muhtemelen şu şekilde denerdim.

kıyafet giydirilecek alan onemli bence. örneğin ceket giydireceğimizi düşünün. belden boyna kadar alanın poligonlarını dublicate ile cogaltirim. poligonları ceketin giydidilrecegi alanlar seklinde secer bevel verirdim. edit/select invert ile seçimi tersine cevirirp silerdim. elimde vucudun ustunde kalan ve şekli cekete benzeyen bir poligon yıgını kalırdı. sonrasi artık edit poly ile şişirilen poligonlara ceket şeklini verebilmeye kalır.

ama dedigim gibi bu konuda bir calismam hiç olmadı.

Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

bu adresi incelerseniz bir hayli tutorial var gibi.

youtube acilmiyor ise Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen adresinden gerekli programı indirip bilgisayarınıza yüklerseniz sıkıntı kalmayacaktır.

kolay gelsin.

http://www.umutavci.com/
http://umutavci.deviantart.com/
Yukarı Dön
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı ardaeylul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 23:38
cok tesekkur ederım sagolun...

Yukarı Dön

Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

3D Max Kursu, 3D Max Eğitim Seti, Maya Eğitim Seti, VRay Render Eğitim Seti