karaktere kıyafet gıydırme??? |
Yanıt Yaz |
| Yazar | |
ardaeylul
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 24-Kasım-2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla
Konu: karaktere kıyafet gıydırme???Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 00:32 |
|
karaktere kıyafet gıydırmeyle ılgılı bı acıklama yapabılırsenız sevınırım.saygılar...
|
|
![]() |
|
ardaeylul
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 22:07 |
|
bılgı verebılıcek kımse yokmu?
|
|
![]() |
|
umutavci
Moderatör
Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2008 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 225 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 23:10 |
|
vallihi kendi adıma pek bilgim yok ama eger yapacak olsa idim muhtemelen şu şekilde denerdim.
kıyafet giydirilecek alan onemli bence. örneğin ceket giydireceğimizi düşünün. belden boyna kadar alanın poligonlarını dublicate ile cogaltirim. poligonları ceketin giydidilrecegi alanlar seklinde secer bevel verirdim. edit/select invert ile seçimi tersine cevirirp silerdim. elimde vucudun ustunde kalan ve şekli cekete benzeyen bir poligon yıgını kalırdı. sonrasi artık edit poly ile şişirilen poligonlara ceket şeklini verebilmeye kalır. ama dedigim gibi bu konuda bir calismam hiç olmadı. Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen bu adresi incelerseniz bir hayli tutorial var gibi. youtube acilmiyor ise Dikkat Linki gore bilmek icin GIRIS Yapin yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen adresinden gerekli programı indirip bilgisayarınıza yüklerseniz sıkıntı kalmayacaktır. kolay gelsin. |
|
|
http://www.umutavci.com/
http://umutavci.deviantart.com/ |
|
![]() |
|
ardaeylul
Yeni Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 23:38 |
|
cok tesekkur ederım sagolun...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |