:. 3D Sinifi 3D Studio Max, 3Ds Max, 3D Max, Maya, VRay Render Zbrush Sketchup Dersleri : Öğrencilerimizle Çektiğimiz Reklam Filmi
3D Sinifi Ana Sayfa
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
Bu Fırsat Kaçmaz ! 3dsmax &... multi/Sub-Object Material A... 3DS Max ile Fabrika Modelle... Devrim 3DS Max & Cinema 4D Yap... Texas'a Gidiyoruz :) M... vrayyyy kurulumu Google Sketchup Video Ders ... VRay Render Eğitim DVD'... mental ray de vray etkisi

Öğrencilerimizle Çektiğimiz Reklam Filmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
3DSINIFI Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 23
  Alıntı 3DSINIFI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öğrencilerimizle Çektiğimiz Reklam Filmi
    Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2010 Saat 23:31
Türkiyenin En önemli Çiçek firmalarından Fatih Çilingir hocamızın Yönetmenliğini yaptığı Harika reklam filmi Avrupa Yakasının Tacosu Veysel Diker ve Hababam Sınıfı gibi projelerden tanıdığımız Kadir Özübek ile beraber çekildi.

Fatih Çilingir hocamız (Affection) Projeyi Basına şöyle anlattı;

Sevgilisinden ayrı olan genç adam (Veysel Diker) bir parkta yürürken cebinden onun fotoğrafını düşürür. Eğilip fotoğrafı eline aldıktan sonra bir bank’a oturur. Fotoğrafa bakmaya devam ederken etraftaki çiftler, sevgililer gözüne takılmaya başlar. Veysel’in oturduğu bankın yanında takılan (Kadir Özübek)  evsiz bir gence bakar ve hayatta ne kadar çok şeye sahip çıkmamız gerektiğini anlar.

Bu Projede kendi yetiştirdiğim öğrencilerimide kullandım 3D ile tasarladığımız Cini VFX teknikleri ile oynattığımız bir reklam filmi Oldukça zor bir iş oldu Ekibim mükemmel bir iş çıkardı Bu projede çalışan tüm arkadaşlarıma ve öğrencilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Haziran gibi Sinema Filmime Başlayacağım  Bu çok büyük bir Proje olacaktır. Tüm ilgililere ekibim ve kendi adıma teşekkür ederim.

Düzenleyen 3DSINIFI - 05-Ocak-2010 Saat 23:46

Yukarı Dön
UfukCRY Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı UfukCRY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2010 Saat 00:49
montajlanmış halini ne zaman görebiliriz.

Yukarı Dön
comesie Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 36
  Alıntı comesie Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2010 Saat 01:09
YAŞIM SUAN 16 AMA HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIM YETERKİ İŞİN İÇİNDE 3D (TR3D) OLSUN

Yukarı Dön

Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

3D Max Kursu, 3D Max Eğitim Seti, Maya Eğitim Seti, VRay Render Eğitim Seti